IVSA

IVSA

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Υποβολή αιτήσεων για την φιλοξενία ατόμων κατά την διάρκεια IVSA Ανταλλαγών




Όσα από τα μέλη της IVSA Thessaly επιθυμούν να λάβουν μέρος στην διαδικασία ανταλλαγής φοιτητών μεταξύ των διαφόρων chapters της IVSA ανά τoν κόσμο παρακαλώ να δηλώσουν συμμέτοχη στέλνοντας ένα email στην υπεύθυνη ανταλλαγών Άνθη Κολοβού στο anthikolovou@gmail.com με τα στοιχεία τους (πλήρες όνομα και στοιχεία επικοινωνίας)

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή πρέπει να γνωρίζουν ότι:
  • Υποχρεούνται να φιλοξενήσουν ένα άτομο του ίδιου φύλου στο σπίτι τους, επομένως πρέπει να πληρούνται οι κατάλληλες συνθήκες για τον σκοπό αυτό.
  • Τα έξοδα της μετακίνησης και σίτισης (εκτός ποτών) του φιλοξενούμενου από τη στιγμή που θα φτάσει στην Ελλάδα μέχρι και την επιστροφή του στο αεροδρόμιο τα αναλαμβάνει το άτομο που τον φιλοξενεί.
  •  Αντίστοιχοι κανόνες ισχύουν και για το κομμάτι της ανταλλαγής στο οποίο τα μέλη μας θα φιλοξενηθούν από τα μέλη άλλου chapter.
Οι δηλώσεις θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια λίστα με τα άτομα που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν γενικά στο πρόγραμμα των IVSA ανταλλαγών. Ο αριθμός και η επιλογή των ατόμων θα καθορίζεται κάθε φορά που θα υπάρχει η δυνατότητα ανταλλαγής, ανάλογα με τις υπάρχουσες συνθήκες και μετά από συνεννόηση των ΕΟ των 2 chapter.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΥΠΕΥΘΥΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου